Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Image
BAYRAM NOTLARI
BAYRAM NOTLARI

·       Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülüşün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun.

·       En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak ‘merhabadır’ bayramlar. Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

·       Evinizin neşeli, sağlığınız yerinde, sevdiklerinizin yanında olduğu mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

·       Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

·       Bayramlar berekettir, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun. Bayramınız kutlu olsun.

·       Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

·       Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

·       Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

·       Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

·       Huzur kalbimizde olduğu sürece gözlerimizde parlayacaktır, tıpkı bugün içimizdeki huzur gözümüzdeki ışık gibi, Bayramınız Mübarek Olsun.

·       Tüm arkadaşların Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünce olsun.

·       En güzel Bayramların en güzel anlıları sadece bugün değil her gün size güzel bir anı olsun. Bayramın mübarek olsun.

·       Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Bayramınız kutlu olsun.

·       Evinize gül kokusu essin, bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Bayramınız mübarek olsun.

·       Nice mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak dilekleriyle. Hayırlı bayramlar olsun.

·       Nerede o eski bayramlar demeden, bugünün bayramlarını en güzel şekilde yaşayıp, yaşatabilmek dileklerimle, bayramınızı kutlarım.

·       Tüm hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü, muhteşem bir bayram yaşamınızı dilerim. İyi bayramlar.

·       Bayramı ailenizle huzur, sağlık ve mutluluk içinde yaşamanız dileklerimle.

·       Bayramlar buluşturur küskünleri, bayramlar sevinç katar hanelere, küskünlüklerin son bulduğu nice bayramlar yaşamanız dileklerimle.

·       Yanınızda olamasam da kalbim daima sizlerle, bayramınızı kutlar, hayırlar getirmesiniz temenni ederim.

·       Bayram sabahlarının esenlik dolu havasıyla dolsun eviniz, kapınızdan çocuklar, evinizden bereket hiç eksik olmasın. Bayramınız kutlu olsun.