Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Image
BİZ QUEEN TÜRKİYE'DE İNSANLARDAN İLHAM ALIYORUZ
BİZ QUEEN TÜRKİYE'DE İNSANLARDAN İLHAM ALIYORUZ

CAN ÖZKAN DİNÇ   

İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzman Yardımcısı


Queen Türkiye'de  kariyerinin başlama hikayesini anlatır mısın? Queen Türkiye ile yollarınız nasıl kesişti? 

Akdeniz Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü 2019 mezunuyum. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde turist rehberi olarak çalışmaya başladım. 2022 yılında 6 aylık askerlik sürecimden sonra turist rehberliğini bırakma kararı aldım. Doğduğum ilçenin önemli şirketlerinden biri olan Queen Türkiye’ye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Departmanı’na başvuruda bulundum. Mülakat aşamalarını geçerek, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzman Yardımcısı olarak Queen Türkiye’de iş hayatıma başladım.

Pozisyonunda başarılı olmak için insanların hangi kişisel niteliklere veya becerilere ihtiyacı var? 

Şu anda İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzman Yardımcısı olarak görev almaktayım. Çoğunlukla departmanımın idari işler bölümünün çalışmalarını yürütmekteyim. Aynı zamanda insan kaynakları alanında çalışmalara yardımcı oluyorum ve tecrübe edinip kendimi geliştirmeye çalışıyorum.  Bulunduğum pozisyona istinaden başarılı olmak için proaktif bir kişiliğe sahip olmak, zamanı iyi planlamak, strese dayanıklı olmak, iletişim becerileri yüksek bir kişiliğe sahip olunması gerektiğini düşünüyorum. 

          Daha önce yaşadığın hangi tecrübeler Queen Türkiye'de çalışmaya başladığında adaptasyonunu ve çalışmanı kolaylaştırdı? 

Daha önce İngilizce turist rehberliği yaptığım için iyi derecede yabancı dil bilmemin ve iletişim konusunda kendime olan güvenimin, Queen Türkiye’deki çalışmalarımı ve adaptasyonumu kolaylaştırdığını düşünüyorum. Aynı zamanda stresli bir ortamdan geldiğim ve anlık planlamalar yapıp, proaktif çalışmamın da çalışmalarımda bana hız ve özgüven kazandırdığını düşüyorum. 

Queen Türkiye'de kariyerini farklı bir şekilde büyütmene yardımcı olacak ne tür projeler yaptın? 

Kısa zamanda yöneticilerim tarafından bana verilen sorumluluklar ve eğitimler sayesinde yeni kariyerimde önemli adımlar attığımı düşünüyorum. İnsan kaynakları ve idari işler yöneticimizin çalışanları ile tecrübelerini paylaşarak ve tam donanımlı bir insan kaynakları çalışanı olmamız hususunda bize sağladığı eğitim ve deneyimler ile kariyerimizde önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Yeni ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmak için çalıştığımız bu dönemde kariyerimiz için eşsiz bir deneyim yaşamakta olduğumuzu düşünüyorum.

Queen Türkiye kültürünü nasıl tanımlarsın? Queen Türkiye'ye yeni katılanlara ne tavsiye edersin?

Queen Türkiye’nin amaçları ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürüyen, sürekli gelişmekte ve hızla daha da  büyümekte olan bir şirket profili var. Hızlı büyümenin artılarını ve eksilerinin ve alınması gereken aksiyonların farkında bir yönetim ve çalışma ekibi var. Yeni katılanlara bu hızlı gelişime ayak uydurmalarını ve aynı doğrultuda kendi gelişimlerini de planlamaları tavsiye ediyorum.

İş hayatın dışında ne gibi aktivitelerde bulunmayı seversin? 

Daha önceki mesleğimden dolayı gezmeyi, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı severim. Ayrıca futbol ile ilgiliyim. Online fırsatları araştırmayı ve kendimi geliştirme yolları aramayı seviyorum.

Favori Queen Türkiye çiçeğin hangisi? 

Kırmızıya olan tutkum ve sevgimden dolayı Atatürk çiçeği olarak da bilinen Poinsettia çiçeği favori Queen çiçeğim. 

Gezdiğin ülkelerden ve o ülkeler hakkında tecrübelerden bize bahseder misin?     

Avrupa’da yaklaşık 12 ülke 25 şehir gezdim. Benim için eşsiz deneyimi olan birkaç şehri sizinle paylaşmak isterim.

Budapeşte’yi kesinlikle öneriyorum, Osmanlı İmparatorluğu'nun etkilerinden dolayı sosyal hayat ve yemek kültürü bakımından bizlere yakın olduklarını düşünüyorum. Aynı zamanda eğlenceli bir sosyal hayatı olduğunu ve eşsiz kaplıcalarıyla güzel bir deneyim olabileceğini düşünüyorum.

Barcelona şehir mimarisi ve Gaudi’nin eşsiz mimari eserleri ile çekici ve güzel bir şehir.

Prag, yeşilin ve mimari eserlerin ön planda olduğu görülüp deneyim edinilmesi gereken bir şehir.

Benim için Avrupa’daki favori şehrim Floransa olmuştur. Şehir adeta bir açık hava müzesinde geziyormuşsunuz hissi veriyor. Şehirde gezerken saatlerce sırt çantamla gotik eserlerin arasında kendimi masalda hissettim. İtalyanların her zaman kendilerini pizza konusunda övmelerinin boşa olmadığını gördüm. Gusto Pizza adlı küçük bir pizza fırınında yaklaşık bir saat sıra bekledikten sonra hayatımda tadabileceğim en leziz pizzayı tattım.