Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Image
BİZ QUEEN TÜRKİYE'DE İNSANLARDAN İLHAM ALIYORUZ
BİZ QUEEN TÜRKİYE'DE İNSANLARDAN İLHAM ALIYORUZ

EMRE ÖZKAN 

Satış Destek Uzmanı


Queen Türkiye'de kariyerinin başlama hikayesini anlatır mısın ? Queen Türkiye ile yollarınız nasıl kesişti? 

Tesadüfler de bazen insanın yaşamını yönlendirebiliyor. Benim de biraz öyle oldu. Ailemin sağlık nedenleriyle Çandarlı’ya yerleşme kararı almasıyla, zorunlu askerlik dönemini bitirince önceki işyerimden izin alarak yanlarına geldim. 2015 yılının başlarında bir tanıdığımızın benim adıma iş başvurusu yapmasıyla Queen Türkiye ailesi ile tanışmış oldum.

En sevdiğin Queen Türkiye çiçeği hangisi?

Öncelikle belirtmek isterim ki 3 seneyi aşkı bir süre gül üretim sürecinde yer aldım. Bu dönemde “King of the Roses” olarak adlandırılsam da genel olarak halk arasında “Dikenler Tacı” olarak da bilinen Euphorbia Milii çiçeğimiz, tüm yetiştirme süreçlerini de dikkate aldığımda en beğendiğim ürünlerimizin başında yer alıyor.

Pozisyonunda başarılı olmak için hangi kişisel niteliklere veya becerilere ihtiyacın var ? 

İhtiyaçlar sürekli olarak değişiyor. Çiçeklerimizin üretim süreçlerini de takip ederek müşterilerimizin taleplerini doğru zamanda ve yerinde karşılamak için tüm iletişim kanallarımızı etkili bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. 

Queen Türkiye kültürünü nasıl tanımlarsınız?

Queen Türkiye ailesiyle yaklaşık olarak 7 yıldır birlikteyiz. İç ve dış mekan süs bitkileri üreticisi olarak gelişerek büyüyen bir firma. Bu süreçte tabii olarak değişimler de yaşanmakta. Kurumsal olarak bilgi birikimi ve sektör tecrübesi göz önüne alındığında ülkemizde bu alanda yer alan sayılı firmalardan biriyiz. Değişerek gelişim gösteren bu çatıyı akademik anlamda olmasa da, öğrenci - öğretici ilişkisiyle yeni bilgiler öğrendiğimiz ve bunları uygulama imkanı bularak tecrübe edindiğimiz bir okul olarak görüyorum.  

Yoğun sevkiyat dönemlerinde işin üstesinden gelmek için nasıl önlemler alıyorsun ?

Öncelikle iş hayatım boyunca tecrübe edindiğim; eğer yaptığınız işten mutlu oluyorsanız verimli ve keyifli çalışıyorsunuzdur. Hala bunu uygulamaya çalışıyoruz. Takımlarla yürütülen iş yaşamında ekip arkadaşlarımızın da motivasyonu ve özverisi önemli bir etken. Planlama dışında gelişen iş süreçleri olduğunda, çiçeklerimizin son tüketiciyle buluşma anının bizim özverimize bağlı olduğunu dile getirerek Queen Türkiye ailesinin tüm paydaşlarından destek istiyoruz.

İş hayatının dışında ne gibi aktivitelerde bulunmayı seversin ?

Son zamanlarda bazı sevdiğimiz etkinlik ve alışkanlıklarımızı yapamamak bizleri etkilese de zamanla yoğun emek vererek oluşturduğum bir kitaplığım var. Baskıdan çıkmış sayfaların beni etkileyen kendine özgü bir sesi ve kokusu var. İçeriklerini düzenleyip fırsat buldukça yeni eklemeler yaparak zenginleştirmeyi hem aile içinde hem de dostlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı seviyorum. Şiir dinletileri ve konserlere katılmayı, söyleşi ve panelleri, tiyatro ve sinemaya gitmeyi, ayrıca tarihi yerleri gezip görmeyi, yüzmeyi, uzun ve sakin yürüyüşler yapmayı, gezip dolaştığım yerlerin yerel tatlarını denemeyi seviyorum.

10 yıl önceki Emre'ye ne gibi önerilerin olurdu ? 

Bu soruya son zamanlarda içinde bulunduğumuz şartları da göz önüne alarak cevap vermek isterim. İlk olarak kimi gençlerin aksine akademik bir eğitim almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden daha donanımlı bir eğitim hayatı geçirmesini tavsiye ederdim. Ayrıca imkan buluyorsa kültürel ve kişisel gelişimi için daha fazla fırsat yaratmasını, dünyamızın küresel bir yaşam ve paylaşım alanı olduğunu bilerek genel-geçer diller öğrenme ve geliştirme konusunda öncelik yaratmasını dilerdim.

Peki Queen Türkiye'ye yeni katılanlara önerilerin neler ?

Queen Türkiye’nin yıllara dayalı büyük bir bilgi birikimi, sektör tecrübesi, kuvvetli bir mali altyapısı var. Bu sektörde yer alarak kendini geliştirmek isteyen genç arkadaşlarıma; çekinmeden kendilerini ve bilgilerini doğru ifade ederek bu tecrübeden faydalanmalarını, çalışma arkadaşlarını da önemseyerek ekip ruhunu yakalamalarını, çalışma alanlarını keyif alacak şekilde geliştirerek Queen ailesini büyütmelerini tavsiye ederim.