Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Image
BURÇLAR & ÇİÇEKLER
BURÇLAR & ÇİÇEKLER

Çoğu zaman, çiçek tercihinde hediye alacağımız kişiye en uygun çiçeği bulabilmek için kararsız kalabiliyoruz. Sizler için, Queen olarak çiçek çeşitlerimizi burçlara göre uyarladık. Böylece, doğru kararı vermek ve tercih edilen çiçeğin sevdiklerinizin kalbinde güzel bir yer edinmek istiyorsanız burçlardan yardım almaya ne dersiniz?

Koç 21 Mart – 20 Nisan

Ateş grubuna dahil olan Koç burçları yüksek enerjili ve güçlü karaktere sahiptir. Çiçek tercihleri de bu yönde şekilleniyor. Koç burçları kırmızı ve beyazın tonlarından fazlaca etkilendiğinden, çiçek rengi tercihini de bu renkler arasından yapıyor. Eğer Koç burcu olan birine çiçek hediye etmek isterseniz kırmızı Kalanchoe çiçeklerimizi tercih edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan – 21 Mayıs

Hayatın güzelliğine düşkün olan ve estetik görünüme önem veren Boğa burçlarının tercihi canlı renklerdeki çiçeklerden yana oluyor. Aşkı, asaleti ve zarafeti temsil eden, çeşitli renkleriyle farklı anlamlar yansıtan rengarenk Kalanchoe kesme çiçeklerimizi tercih edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs – 22 Haziran

Duygusal yönleri ve sezileri güçlü olan İkizler burcu için romantizmin temsilcisi olan gül doğru tercih oluyor. Enerjik yapısıyla bilinen bu burç, kırmızı, sarı, pembe gibi sıcak renkleri bulunan gül ile İkizler burcunu etkileyebilir, ona değer verdiğinizi en iyi şekilde belli edebilirsiniz.

Yengeç 23 Haziran – 22 Temmuz

Duygusal yapıları ve sevdiklerine düşkünlükleriyle bilinen hassas karakterli burçlar arasında yer alan Yengeç burcu için çiçek hediye ederken narin ve hassas çiçekler doğru tercih olacaktır. İlkbahar mevsiminde en güzel açan çiçeklerden biri ve güçlü renkleri olan Hibiscus çiçeğimizi tercih edebilirsiniz

Aslan 23 Temmuz – 22 Ağustos

Gösterişi seven ve güçlü bir karaktere sahip olan Aslan burcuna çiçek hediye etmek istiyorsanız, tercihiniz mutlaka gösterişli bir çiçekten yana olmalı. Göz önünde bulunmaktan çekinmeyen bu burç için, tüm asaletiyle görenleri kendine hayran bırakan Campanula, muhteşem duruşuyla Aslan burcunu çok kısa sürede etkileyecektir.

Başak 23 Ağustos – 22 Eylül

Titiz, çalışkan, mükemmeliyetçi ve ince ayrıntılara verdikleri önem ile çalışma hayatlarında başarılı olan Başak burçları için bakımı kolay olan Succulent çeşidimiz kalbinde ayrı bir yer edinmenize olanak sağlar. İnce ve zarif düşünceli olan Başak burcu aynı şeyi karşı taraftan da görmek ister. Bu nedenle Başak burcu olan sevdiklerinizin özel günlerini kaçırmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi 23 Eylül – 22 Ekim

Güzellik ve zarafet kavramlarına düşkün olan Terazi burçları çiçeklere de özel ilgi duyarlar. Nadide ve estetik yönü ağır basan çiçekler bu burcun gözünden kaçmaz. Her ortama enerji katan Atatürk çiçekleri (Poinsettia) ihtişamlı görüntüsüyle Terazilerin gönlünde yer ediyor. Her yaprağı ince bir tasarım harikası olan bu çeşit ile sanata düşkün olan Terazi burcu sevdiklerinizin etrafına güzellik katabilirsiniz

Akrep 23 Ekim – 21 Kasım

Sezgileri güçlü ve hırslı kişiliği olan, yaşamdan keyif almayı ve doğayla ilgilenmeyi seven Akrep burçlarına çiçek hediye etmek isterseniz bu özelliklerini göz önünde bulundurmakta fayda var. Tercih yapmanıza yardımcı olacak Dikenli Taç (Euphorbia Milii) çiçekleri gizemli Akrep burçlarını etkilemekte oldukça başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır.

Yay 22 Kasım – 21 Aralık

Hayata karşı oldukça pozitif, zarif ve narin kişiliğe sahip olan Yay burçları için çiçekler en doğru hediye listesinin başında gelmekte. Farklılığı ve sıra dışılığı seven Yay burcunu temsil eden çiçeğimiz ise Beyaz renkli Kalanchoe kesme çiçeğidir. Genellikle saksı çiçeği yetiştirmeyi seven Yaylar için bakımı kolay olan çiçekler de güzel bir tercih olabilir. Succulentl’li Kalanchoe buketi harika bir seçim olacaktır.

Oğlak 22 Aralık – 21 Ocak

Nazik ve sevimli enerjisi asla bitmeyen, zorluklara karşı güçlü bir duruş sergileyen Oğlak burcu olan sevdiklerinize verilebileceğiniz en güzel çiçek çeşidinden biri Succulent’tir. Özellikle zor durumlarda bile hızla büyüyen ve hiçbir koşulda güzelliğinden ödün vermeyen Succulent, güçlü bir yapıya ve hem içten hem samimimi bir o kadar da sakin olan Oğlak burçları için ayrıcalıklı bir tercih olacaktır.

Kova 22 Ocak – 19 Şubat

Zekası, akılcılıkları ve vizyoner bakış açılarıyla bilinen Kova burçları, kış mevsiminin kırılmaya başladığı tarihlerde doğduğu için en doğru tercih kış çiçekleridir. Soğuktan etkilenmeyen, bulunduğu ortamda uyumunu kendi yaratan Schlumbergera çiçeği ile Kova burcu olan sevdiğinizi çok mutlu edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat – 20 Mart

En duygusal burç denildiğinde akıllara ilk gelen Balık burcu, duygusal olduğu kadar sıcakkanlı ve sevecendir. İhtişamıyla ön planda olmayı seven Balık burcuna sahip sevdiklerinize tercihiniz sıcak ve renkli Kalanchoe kesme çiçeğinden yana olmalıdır. Büyüleyici bir güzelliği olan bu burca, bulunduğu ortamın atmosferini değiştiren Kalanchoe kesme buketi ile Balık burcunun kalbinde özel bir yer edinebilirsiniz.