Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Ücretsiz Kargo / Teslimat
Image
Çiçek Notları
YILBAŞI NOTLARI
YILBAŞI NOTLARI

·       Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin ve mutlulukların sonsuz olsun. İyi yıllar. ·       Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar… ·       Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar… ·       Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum…

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ NOTLARİ
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ NOTLARİ

·       Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmamız dileğiyle. ·       Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek. Daha nice birlikte yıllarımızı kutlamak dileğiyle. ·       Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi… Birlikte nice yıllar geçirmek dileğiyle. ·       Beni ben yapan senin varlığın canım. Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum. ·       Hayatımda olduğun ve benim eşim olduğun için o kadar şanslıyım ki evlilik yıldönümümüz kutlu olsun ömrüm.

ANNELER GÜNÜ NOTLARI
ANNELER GÜNÜ NOTLARI

·       Bir günümde değil her günümdesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun… ·       Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… anneler günün kutlu olsun canım annem. ·       Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim… anneler günün kutlu olsun. ·       Annelerdir bütün çocukları sevindiren… güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Anneler günün kutlu olsun.

KADINLAR GÜNÜ NOTLARI
KADINLAR GÜNÜ NOTLARI

·       8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. ·       Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler. Kadınlar günün kutlu olsun. ·       Sabırlısın, sıcaksın, koruyucumsun… Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun. ·       8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NOTLARI
ÖĞRETMENLER GÜNÜ NOTLARI

·       Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. ·       sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim. İyi ki benim öğretmenimsin. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. ·       Öğretmen, bir bahçıvandır. En güzel gülleri o yetişir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. ·       Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

ÖZÜR DİLERİM NOTLARI
ÖZÜR DİLERİM NOTLARI

·       Kavgaları, küslüğü bırakalım geride. Kabul et özrümü, başlayalım yeniden. ·       Özür dilerim demeye nasıl başlayabilirim? Seni üzmek istemedim. Umarım beni affedebilirsin. ·       Keşke zamanı geri alabilsem ve işleri düzeltebilseydim... Beni affet. ·       Kırdım seni ama inan çok üzgünüm. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız. Seni çok seviyorum. ·       Üzüntümü anlatacak kelime yok. Olanlar için gerçekten çok üzgünüm, özür dilerim.

YENİ DOĞAN BEBEK NOTLARI
YENİ DOĞAN BEBEK NOTLARI

·       Allah, yüzlerinizden gülücükleri eksik etmesin. Cennet kokan minik meleğinizin kalbinden merhamet, sevgi ve saygı eksik olmaz inşallah. ·       Hayatımızı renklendirdin. Nice sağlıklı mutlu huzurlu günler görmen dileğiyle. O minik gözlerinden öpüyorum. ·       Çocuk sahibi olmanın o vazgeçilmez duygusu hep canlı kalsın yüreklerinizde… Yeryüzünün en özel anne ve babası olacaksınız. Sevgilerle… ·       Yeni bebeğin ailesine ve çevresine hayırlı bir evlat olmasını diler, sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ederiz. ·       Dünyanın en özel duygularından biri olan annelik duygusunun mutluluğunu tüm hayatın boyunca yaşaman dileğiyle. Hayırlı olsun. ·       Bebeğimize hoş geldin diyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

TEBRİK NOTLARI
TEBRİK NOTLARI

·       Yeni umutlar, yeni başlangıçlar doğurur. Umarım yeni işin sana hayır dolu bir yaşam getirir. Her şey gönlünce olur. Sevgiler… ·       Hak edilmiş başarılar için söylenecek tek bir söz vardır. Tebrik ederim ve bir temenni başarılarının devamını dilerim. ·       Hak ettiklerinin şans değil, emeklerinin karşılığı olduğu unutma. Yeni iş hayatında başarılar dilerim. ·       Yeni işinde başarılar dilerim. Yaşam boyu tüm güzellikler seninle olsun.

BABALAR GÜNÜ NOTLARI
BABALAR GÜNÜ NOTLARI

·       Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun. Arkamı ne zaman yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Bana güç veriyorsun. Babalar günün kutlu olsun. ·       Büyüttün bu yaşlara getirdin türlü emeklerle. Senin hakkını nasıl öderiz baba. Değil bir gün her gün kutlasak yetmez. Babalar günün kutlu olsun canım babam. ·       Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz. Babalar günün kutlu olsun. ·       Babacığım seninle evimize can gelir. Yürek dolusu sevgi bize heyecan gelir. Babalar günün kutlu olsun.

BAYRAM NOTLARI
BAYRAM NOTLARI

·       Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülüşün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun. ·       En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak ‘merhabadır’ bayramlar. Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun. ·       Evinizin neşeli, sağlığınız yerinde, sevdiklerinizin yanında olduğu mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun. ·       Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz. ·       Bayramlar berekettir, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun. Bayramınız kutlu olsun.

GEÇMİŞ OLSUN NOTLARI
GEÇMİŞ OLSUN NOTLARI

·       Geçmiş olsun dileklerimi en samimi ve en içten dileklerimle huzura sunuyorum, geçmiş olsun. ·       Daha iyi hissetmeni ve en kısa sürede iyileşmeni dileriz. Seni özledik! ·       Allah seni sağlığına en kısa zamanda kavuştursun. Büyük geçmişler olsun. ·       Kararan günler bitecek rengarenk günler bizim için gelecek dualarım seninle geçmiş olsun. ·       Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle. ·       Hastalanman bizleri çok üzdü, acil şifalar diliyoruz.

ARKADAŞ NOTLARI
ARKADAŞ NOTLARI

·       İyi günümde, kötü günümde yanımda olan canım arkadaşıma. ·       İyi ki varsın canım arkadaşım. Seni çok seviyorum. ·       Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsın o da mutluluktan olsun dostum. ·       Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. İyi ki varsın.

AÇILIŞ NOTLARI
AÇILIŞ NOTLARI

·       Yeni yerinizde hayırlı ve bol kazançlar dilerim. ·       Açılışınızın hayırlara vesile olmasını diler, bol kazançlar temenni ederiz. ·       Hayırlı olmasını diler, bu ilk adımın daha nice adımlara vesile olmasını temenni ederiz. ·       Yeni iş yeri açılışınızın, size mutluluk ve başarı getirmesini diler, her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesini temenni ederiz.

DOĞUM GÜNÜ NOTLARI
DOĞUM GÜNÜ NOTLARI

Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdum. Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra tüm mutlulukları getirsin. Nice yıllara… Dilediğim bugün dilediğim tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara. Pastanın etrafına sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun. Doğum günün kutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu yıllar dilerim. İyi ki doğdun.

SEVGİLİ NOTLAR
SEVGİLİ NOTLAR

·       Çiçekleri dinle; her biri aşkımı ilan ediyor. Her biri sana olan tutkumu anlatıyor. ·       Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. ·       Kalpten kalbe uzanır çiçekler, rengarenk dokuları, mis kokularıyla sevgimin aşkımın ilanıdır. ·       Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sen benim için tüm umutlar tükenmişken son dakikada gelen gölsün. Her şey bitti derken nereden çıktın bilmiyorum ama hoş geldin.